Rüyada elle saç taramak

Rüyada elle saç taramak ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet eder.

Rüyada elle saç taramak gördüyseniz:

  • Gerekli bilgileri toplamanız gerekiyor olabilir.

Rüyada elle saç taramak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı elle taramak iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saç taramak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine yorulur.

Rüyada saçımı taramak yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı saç taramak büyük bir ortaklık yapılacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçını taramak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının saçını taramak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını geriye taramak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments