Rüyada birinin saçını taramak

Rüyada birinin saçını taramak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, geçim derdine düşeceğine, amacına ulaşabileceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçını taramak gördüyseniz:

  • Geçmişte yapmaktan hoşlandığınız şeyleri, gitmekten zevk aldığınız yerleri ya da eski tanıdıkları hatırlayabilirsiniz.

Rüyada siyah saç taramak güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada ayna karşısında saç taramak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçını taradığını görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine işarettir.

Rüyada sevgilisinin saçını taramak uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, hak yolunu bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının saçını taramak ayrılığın sandığından da uzun olacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada saçını tarakla taramak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada başkasını saçını taramak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada birini saçını taramak harcama gücünün artacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments