Rüyada saçı elle taramak

Rüyada saçı elle taramak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, bahtın açılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada saçı elle taramak gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Rüyada saçı elle taramak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, işlerin yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada elle saç taramak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada eşinin saçını taramak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada annenin saçını taramak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin saçını taramak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada ıslak saçı taramak çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, iş hayatında saygı göreceğine yorulur.

Rüyada aynanın karşısında saç taramak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarakla saç taramak onu darda bırakmayacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments