Rüyada başkasının saçını taramak

Rüyada başkasının saçını taramak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, ticaretin açılacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını taramak gördüyseniz:

  • Çevrede baştan çıkartıcı kimseler bulunabilir.

Rüyada kendi saçlarını taramak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annenin saçını taramak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç taramak bit görmek yolunun hep açık olacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada başkasının saçlarını taradığını görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek saçı taramak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada saçımı taramak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada bebek saçı taramak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments