Rüyada başkasının saç taramak

Rüyada başkasının saç taramak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işarettir.

Rüyada başkasının saç taramak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada saçlarını taramak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırçayla saç taramak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına işaret eder.

Rüyada erkek saçı taramak kafasını toparlayamayacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarakla saç taramak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık tarakla saç taramak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada ıslak saçı taramak sevindirici şeyler duymaya, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Rüyada annenin saçını taramak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başkasının saçını taramak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments