Rüyada el üzerinde yara görmek

Rüyada el üzerinde yara görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, masa başı bir işe girileceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına, kalabalıktan uzak olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada el üzerinde yara gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada ellerini yara içinde görmek yarardan çok zarar getireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada ellerinde yaralar görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde yara görmek daha fazla para kazanacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada elinde yara olduğunu görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada ellerde yara görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalet eder.

Rüyada elinin içinde yara görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada eli yara olmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments