Rüyada kolu sargıda görmek

Rüyada kolu sargıda görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolu sargıda gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada kolunu sargılı görmek işlerinde çok başarılı olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada kolunun sargılı olduğunu görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolu sargılı görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sargılı kol görmek bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kolu sargıda görmek heveslerinin de azalacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalettir.

Rüyada başı sargılı görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eli sargılı görmek insanlara olan güvenini kaybedeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada sargı görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments