Rüyada kolunun sargılı olduğunu görmek

Rüyada kolunun sargılı olduğunu görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kolunun sargılı olduğunu gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada sargılı kol görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, işlerinin zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada kolunun sargılı olduğunu görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kolu sargılı görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına delalettir.

Rüyada kolunu sargılı görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, geçiminin güçleşeceğine işarettir.

Rüyada kolu sargıda görmek parasal krizler yaşanacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada eli sargılı görmek sağlığından olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sargılı el görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada ayağı sargılı görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments