Rüyada eline dövme yaptırmak

Rüyada eline dövme yaptırmak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, içinin hafifleyeceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada eline dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Rüyada ele dövme yaptırmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine yorulur.

Rüyada eline dövme yaptırmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada elinde dövme görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada birinin dövme yaptırdığını görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin kolunda dövme görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine alamet eder.

Rüyada dövme yemek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, yeni mallara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine dövme yapmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments