Rüyada birinin dövme yaptırdığını görmek

Rüyada birinin dövme yaptırdığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, rahat ettiği bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelmenizi sağlayabilecek programlar yapabilirsiniz.

Rüyada dövme pilavı yemek bilge ve alim kimse haline geleceğine, kimden akıl soracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dövme yaptırmak istemek başarısının düşeceğine, saadete ereceğine delalettir.

Rüyada kalıcı dövme görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendinde dövme görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada bilekte dövme görmek kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada dövme yaptırırken görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda dövme görmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada vücutta dövme görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments