Rüyada birine dövme yapmak

Rüyada birine dövme yapmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, zor durumda kalacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kazancının düşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, başının derde gireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada birine dövme yapmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmenizi sağlayacak sorular sorarak buna göre hareket etmenizde fayda var.

Rüyada koluna dövme yapmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Rüyada birine dövme yapmak başarı elde edeceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendine dövme yapmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dövme yaptırmaya gitmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına delalet eder.

Rüyada birinin dövme yaptığını görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda dövme olduğunu görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, hayatın yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada aslan dövmesi görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işarettir.

Rüyada birinin sırtında dövme görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments