Rüyada elinde yumurta taşımak

Rüyada elinde yumurta taşımak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına delalettir.

Rüyada elinde yumurta taşımak gördüyseniz:

  • Kendi duygularınızı yanlış değerlendirme meylindesiniz.

Rüyada elinde yumurta taşımak neredeyse mahkemelik olunacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalettir.

Rüyada yumurta taşımak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, hayatının alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada elinde kuran taşımak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada elinde ayakkabı taşımak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine işarettir.

Rüyada elinde yük taşımak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada elinde silah taşımak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işarettir.

Rüyada elinde çanta taşımak her zaman el üstünde tutulacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments