Rüyada yumurta taşımak

Rüyada yumurta taşımak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta taşımak gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada yumurta taşımak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde yumurta taşımak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucakta birini taşımak hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Rüyada cam taşımak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada kadın taşımak üzücü haberler alacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayar taşımak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada küfe taşımak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, koyu muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini kucakta taşımak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments