Rüyada elinde çanta taşımak

Rüyada elinde çanta taşımak kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, umutlarının kırılacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde çanta taşımak gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız parasal kazanç anlamına gelebilir.

Rüyada elinde çanta taşımak fesat ve kötü kimselerden olacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada çanta taşımak maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işarettir.

Rüyada para çantası taşımak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada sırtta çanta taşımak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet eder.

Rüyada okul çantası taşımak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ağır çanta taşımak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın çantası taşımak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada siyah çanta taşımak büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments