Rüyada elinde kuran taşımak

Rüyada elinde kuran taşımak hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada elinde kuran taşımak gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri mevcut pozisyonunuza zarar verebilir.

Rüyada elinde kuranı kerim taşımak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, eşit davranılacağına yorulur.

Rüyada elinde kuran taşımak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi elinde taşımak maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi taşımak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada kuran taşımak maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada kuranı kerim taşımak yeni bir yola gireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kuranı taşımak karanlıkların aydınlanacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada elinde ekmek taşımak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments