Rüyada elinde silah taşımak

Rüyada elinde silah taşımak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, yakın akrabadan gelecek habere, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, stres içinde günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada elinde silah taşımak gördüyseniz:

  • Çok fazla üzülmeyin.

Rüyada elinde silah taşımak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine tabir olunur.

Rüyada üzerinde silah taşımak hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada belde silah taşımak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına rivayet eder.

Rüyada üstünde silah taşımak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına işarettir.

Rüyada elinde kalp taşımak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde poşet taşımak sevilen bir dostun geleceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada elinde bayrak taşımak hayırlı kararlar verileceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kuran taşımak yeni ev eşyaları alınacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments