Rüyada elinde taş tutmak

Rüyada elinde taş tutmak aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada elinde taş tutmak gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Rüyada elinde taş tutmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada atılan taşı tutmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada taş tutmak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine işarettir.

Rüyada elinde güvercin tutmak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun kişinin elini tutmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytanın elini tutmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına inanılır.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments