Rüyada akarsuda elle balık tutmak

Rüyada akarsuda elle balık tutmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, evlatlarından memnun olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Estetik, eğence ya da entelektüel başlıklarda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak tatsız durumlar yaşanacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada akarsudan balık tutmak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada akarsuda balık tutmak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, işinde de hep başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsu içinde balık görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine alamet etmektedir.

Rüyada akarsuda balık avlamak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalettir.

Rüyada akarsuda balıklar görmek umutlarının da tükeneceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda balık görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada akarsuyun içinde balık görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments