Rüyada taş tutmak

Rüyada taş tutmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, yanlış seçimler yapacağına inanılır.

Rüyada taş tutmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya tartışmaya dönebilecek diyaloglardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada elinde taş tutmak kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine inanılır.

Rüyada atılan taşı tutmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, hayatının başarılarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş tutmak tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada bayanın elini tutmak çok büyük kazançlar getireceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına delalet eder.

Rüyada kuşu elinde tutmak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine yorulur.

Rüyada ölünün elini tutmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada yılan tutmak yokluğun biteceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalet eder.

Rüyada derede elle balık tutmak gelir elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments