Rüyada atılan taşı tutmak

Rüyada atılan taşı tutmak takdir edileceği işler yapacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada atılan taşı tutmak gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Rüyada atılan taşı tutmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet eder.

Rüyada atılan taşlardan kaçmak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada atılan taşı yakalamak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına delalet eder.

Rüyada çöpe atılmış bebek görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada dikiş atılması görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada temeli atılmış inşaat görmek her zaman neşeli olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada atılmış ekmek görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada çöpe atılan bebek görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, işlerinin bu sayede açılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments