Rüyada bir arkadaşının elini tutmak

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak gördüyseniz:

  • Zor bir durumdan geçerek feraha çıkacaksınız.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada arkadaşın elini tutmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak kızı olanların da gelin edeceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşın elini tutmak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının elini tutmak başarılı çalışmalara imza atacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının elini tutmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, verimliliğinin de artacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments