Rüyada elinde kına olduğunu görmek

Rüyada elinde kına olduğunu görmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, bankadaki hesabının kabaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kına olduğunu gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik şekilde ilerlemesine kendinizi hazırlamalısınız.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol elinde kına görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına işarettir.

Rüyada eli kınalı erkek görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, verilen sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ele kına yakmak önüne pek çok imkan sunulacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ellere ve ayaklara kına yakmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki ele kına yakmak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada erkeğin elinde kına görmek her daim bereketli işler yapacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Rüyada eline kına yakılmış görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, arkasından gıybet edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments