Rüyada erkeğin elinde kına görmek

Rüyada erkeğin elinde kına görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin elinde kına gördüyseniz:

  • Kesin bir hükme varmadan, belli adımları atmamanızda fayda var.

Rüyada erkeğin ellerini kınalı görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin elinde kına görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada erkek elinde kına görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada eli kınalı erkek görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elinde kına görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, geçim derdinin son bulacağına işarettir.

Rüyada erkek eline kına yakmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments