Rüyada eline kına yakılmış görmek

Rüyada eline kına yakılmış görmek özgüveninde artış yaşanacağına, prestij kaybı yaşanacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline kına yakılmış gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek kazancının günden güne artacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kına yakılmış el görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek eline geçen malları tutamayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada eline kına yakılmış görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize alamet eder.

Rüyada ele kına yakılmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments