Rüyada ağır çanta taşımak

Rüyada ağır çanta taşımak kazancının günden güne azalacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağır çanta taşımak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlara şans tanımalısınız.

Rüyada ağır çanta taşımak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalettir.

Rüyada ağır çanta taşıdığını görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işarettir.

Rüyada ağır çanta görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtında ağır yük taşımak yaşadığı zorluğun biteceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına rivayet eder.

Rüyada ağır bebek taşımak mutluluk ve huzur bulacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada ağır yük taşımak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağır valiz taşımak içinin rahat edeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağır çuval taşımak hayallerinin gerçek olacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments