Rüyada para çantası taşımak

Rüyada para çantası taşımak her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet eder.

Rüyada para çantası taşımak gördüyseniz:

  • Arayıp, aramamak konusunda tereddüt ettiğiniz kişiyi ararsanız aranızda olumlu gelişmelerin başlamasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada para çantası taşımak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada sırtta çanta taşımak yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada elinde çanta taşımak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın çantası taşımak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çanta taşımak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çanta taşımak insanların takdirini kazanacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işarettir.

Rüyada okul çantası taşımak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, işinde başarılı olacağına yorulur.

Rüyada ağır çanta taşımak onun kıymetini her daim bileceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments