Rüyada siyah çanta taşımak

Rüyada siyah çanta taşımak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına alamet eder.

Rüyada siyah çanta taşımak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda, sizi, size en yararlı noktaya taşıdıklarına tanıklık edebilirsiniz.

Rüyada siyah çanta taşımak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına delalettir.

Rüyada kadın çantası taşımak her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına işarettir.

Rüyada elinde çanta taşımak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağır çanta taşımak anlaşmazlıkların biteceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine inanılır.

Rüyada sırtta çanta taşımak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine inanılır.

Rüyada para çantası taşımak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul çantası taşımak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada çanta taşımak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments