Rüyada çanta taşımak

Rüyada çanta taşımak yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, güveninin artacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çanta taşımak gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Rüyada kadın çantası taşımak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada siyah çanta taşımak mubah olmayan yollara sapacağına, rızkın kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada sırtta çanta taşımak bolluk içinde yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde çanta taşımak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada okul çantası taşımak pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çanta taşımak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağır çanta taşımak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada para çantası taşımak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments