Rüyada elinde bez görmek

Rüyada elinde bez görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde bez gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

Rüyada elinde bez görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz namaz bezi görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe bez bağlamak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada bebek bezi vermek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada bebek bezi temizlemek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, malının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada işlemeli bez görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına inanılır.

Rüyada yaş bez görmek düzeninin sarsılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefen bezi görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments