Rüyada bebek bezi vermek

Rüyada bebek bezi vermek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, şansının ve bahtının döneceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, borçların gittikçe artacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine delalettir.

Rüyada bebek bezi vermek gördüyseniz:

  • Her konuya abartılı yaklaşmanız olasıdır.

Rüyada bebek bezi almak bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine tabir olunur.

Rüyada bez bebek görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bez bebek yapmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işarettir.

Rüyada kakalı bebek bezi görmek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bebek bezi vermek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin bezini değiştirmek huzurunu kaybedeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine inanılır.

Rüyada erkek bebek bezi değiştirmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments