Rüyada işlemeli bez görmek

Rüyada işlemeli bez görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada işlemeli bez gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada işlemeli bez görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına delalettir.

Rüyada beyaz işleme görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bölme işlemi görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada işlemeli mendil görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikah işlemleri yapmak işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada işlemeli altın yüzük görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk işleme görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada cenaze işlemleri yapmak işlerin büyük başarılar getireceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments