Rüyada beyaz namaz bezi görmek

Rüyada beyaz namaz bezi görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz namaz bezi gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Rüyada beyaz namaz bezi görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına delalet eder.

Rüyada namaz bezi görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz bez parçası görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz bez ütülemek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya tabir olunur.

Rüyada beyaz bir bez görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz sargı bezi görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bez ayakkabı görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, boş yere korku duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bez görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments