Rüyada bebek bezi temizlemek

Rüyada bebek bezi temizlemek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, haklılığının anlaşılacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek bezi temizlemek gördüyseniz:

  • Yoksa zararını siz görürsünüz.

Rüyada bebek bezi temizlemek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli bebek bezi görmek sırtının yere gelmeyeceğine, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek bezi değiştirmek eşine değerli hediyeler alacağına, hedeflerine yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebek bezi değiştirmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine alamet eder.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek bezi yıkamak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek bezi görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek bezi almak kazancının daha da artacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments