Rüyada başkasının yüzünde yaralar görmek

Rüyada başkasının yüzünde yaralar görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, sevgi göreceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için allah’a şükredeceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünde yaralar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler.

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek aileden ayrı kalınacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüzünde yara görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada yüzü yaralanmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, evdeki nimetin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzünde yara görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin yüzünde yara görmek dileklerin yerine geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Rüyada başkasının yüzünde yaralar görmek allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, yeni planlar yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments