Rüyada birinin ayağını yıkadığını görmek

Rüyada birinin ayağını yıkadığını görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, saygısını toplayacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ayağını yıkadığını gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada denizde ayaklarını yıkamak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çeşmede ayak yıkamak kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarını yıkamak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabunla ayak yıkamak göğüs germek zorunda kalınacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada birinin ayaklarını yıkamak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada el ayak yıkamak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada el ve ayak yıkamak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments