Rüyada annenin ayaklarını yıkamak

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak güzel günler için çalışılacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada anne ayağı yıkamak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, dertlerine derman arayacağına alamet eder.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada annenin ayağını yıkamak işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, koltuğunun da yükseleceğine inanılır.

Rüyada kirli ayak yıkamak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde ayak yıkamak özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine delalettir.

Rüyada başkasının ayak yıkamak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakla çamaşır yıkamak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments