Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını görmek

Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlıklarınızı güçlendirebilir, dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak bahtın açılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada çamurlu ayağı yıkamak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda ayaklarını yıkamak zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, kızına daima sahip çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin ayağını yıkamak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalettir.

Rüyada suyla ayaklarını yıkamak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada sabunla ayak yıkamak rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments