Rüyada kirli ayak yıkamak

Rüyada kirli ayak yıkamak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların son bulacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, maddi yükünün artacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kirli ayak yıkamak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada kirli ayak yıkamak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, atılan adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak kiri yıkamak beklentilerin gerçekleşeceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli eli yıkamak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına alamet eder.

Rüyada kirli suda çamaşır yıkamak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada kirli elleri yıkamak hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına işarettir.

Rüyada kirli bardağı yıkamak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, para pul sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kir yıkamak güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işarettir.

Rüyada kirli çorap yıkamak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments