Rüyada eli omuza atmak

Rüyada eli omuza atmak herkesin dikkatinin çekileceğine, halsizleşeceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, içinin huzurla dolacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada eli omuza atmak gördüyseniz:

  • Sosyal konular sizi her zamankinden fazla düşündürebilir.

Rüyada eli omuza atmak kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuza kol atmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalettir.

Rüyada birine omuz atmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalet eder.

Rüyada omuz atmak gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada omuzunda el görmek ekmeğin kesileceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada omuzda el görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı eline alıp atmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına işaret eder.

Rüyada elini omzuna atmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments