Rüyada omuzda el görmek

Rüyada omuzda el görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, dertlerin sonlanacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada omuzda el gördüyseniz:

  • Ani sinirsel patlamalara karşı ihtiyatlı olmanız gerekiyor.

Rüyada omuzda el görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli omuza atmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalettir.

Rüyada omuzunda el görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuza oturmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, büyük savaşların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzda cenaze taşımak umduklarını bulamayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada omuzdan ısırılmak asık yüzlerin güleceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada omuz görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada omuz omuza olmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments