Rüyada omuz atmak

Rüyada omuz atmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada omuz atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgi veya ilgilerini göstermelerini bekleyebilirsiniz.

Rüyada eli omuza atmak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine omuz atmak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada omuza kol atmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işarettir.

Rüyada omuz atmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada omuzunda taşımak bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalettir.

Rüyada omuzlarda gezmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuza dayanmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments