Rüyada omuzunda el görmek

Rüyada omuzunda el görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, güllük gülistanlık olacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada omuzunda el gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi genişletmek için faaliyetlerde bulunmalısınız.

Rüyada eli omuza atmak dini inançların güçleneceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalettir.

Rüyada omuzunda el görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzda el görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzda güvercin görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzdan ısırılmak günah işlemekten korunacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada omuzunda taşımak işlerin günden güne bozulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuzda karga görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalettir.

Rüyada omuzda maymun görmek ruh sağlığının bozulacağına, ayaklandıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments