Rüyada birine omuz atmak

Rüyada birine omuz atmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, hayaller kurulacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulur.

Rüyada birine omuz atmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirebilecek işleri veya parasal kazanç sağlayabilecek fırsatları araştırabilirsiniz.

Rüyada birine omuz atmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine yorulur.

Rüyada eli omuza atmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada omuza kol atmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuz atmak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzlarda gezmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada omuza masaj yapmak umutlarını yitireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada omuzunda yük taşımak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzda taşındığını görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments