Rüyada ekin sulamak

Rüyada ekin sulamak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, her zaman neşeli olacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekin sulamak gördüyseniz:

  • Öğrenmeniz gereken şeylere ulaşmak için gereken görüşmeyi yapmaktan veya telefonu etmekten çekinmemeniz gerekiyor.

Rüyada ekin tarlası sulamak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekin sulamak ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada ekin suladığını görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada ekinlerin yeşerdiğini görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada çuvalda ekin görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet eder.

Rüyada ekin ekmek görmek haneye bereket geleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada olgunlaşmış ekin tarlası görmek zevki sefa içinde olacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments