Rüyada ekinlerin yeşerdiğini görmek

Rüyada ekinlerin yeşerdiğini görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekinlerin yeşerdiğini gördüyseniz:

  • Daha az kafa karıştırıcı olmaya dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada ekinlerin yeşerdiğini görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hataları için ettiği tövbelerin de allah katında yerini bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tohumun yeşerdiğini görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret eder.

Rüyada ağacın yeşerdiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fidanın yeşerdiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek yeni hobiler edinileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada bahçenin yeşerdiğini görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, eşi tarafından yüceltileceğine işarettir.

Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments