Rüyada ekin ekmek görmek

Rüyada ekin ekmek görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, çok para kazanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada ekin ekmek gördüyseniz:

  • Sadece ilişki olsun diye ilişkiye giren bir kişi olmaktan kaçının.

Rüyada toprağa ekin ekmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet eder.

Rüyada ekin ekmek görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında yılan görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada yeni çıkan ekin görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ekini biçmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada ekin biçeni görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments