Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek

Rüyada ekin tarlasında olduğunu görmek böylece kendine güveneceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekin tarlasında olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler meydana gelebilir.

Rüyada tarlaya ekin ektiğini görmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yeşil ekin tarlasında yürümek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalettir.

Rüyada tarlada ekin görmek sevdikleri ile bir arada olacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada biçilmiş ekin tarlası görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada buğday ekin tarlası görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, hak yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işarettir.

Rüyada tarlada ekin toplamak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada ekin tarlası sulamak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments