Rüyada ekin biçtiğini görmek

Rüyada ekin biçtiğini görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, güvensizlik duymaya, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Rüyada ekin biçtiğini gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Rüyada ekin tarlasında koşmak aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ekin tarlası görmek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ekin tanesi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada ekin sulamak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış ekin görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kendini ekin tarlasında görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret eder.

Rüyada çuvalda ekin görmek işlerin düzene gireceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekinlerin biçildiğini görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments