Rüyada yedi başlı ejderha görmek

Rüyada yedi başlı ejderha görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, beğenilen işlere imza atacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına yorulur.

Rüyada yedi başlı ejderha gördüyseniz:

  • Koruyu bir tavır içine girebilirsiniz.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek hikmete kavuşacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada iki başlı ejderha görmek tüm kalbi ile allah’a döneceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet eder.

Rüyada üç başlı ejderha görmek yüksek tahsil yapacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kırmızı ejderha görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde ejderha görmek kalp kırıklığına neden olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ejderha görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü ejderha görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments