Rüyada gökyüzünde ejderha görmek

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde ejderha gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Rüyada gökyüzünde ejderha görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, canının kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada ejderha kafası görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı ejderha görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işarettir.

Rüyada yılan ejderha görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ejderha ateşi görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Rüyada üç başlı ejderha görmek yaşamını kolaylaştıracağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına işarettir.

Rüyada büyük ejderha görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kanatlı ejderha görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments